Munkafolyamatunk

A siker titka a munkafolyamatokban rejtőzik.

Éppen ezért figyelünk oda minden egyes folyamatra, a tervezéstől, az anyagbeszerzésen át az utolsó szeg beveréséig. Gyönyörű végeredmény, csak a legjobb alapanyagokkal valósítható meg. Ha kész kiviteli tervek alapján kell kivitelezni valamit, akkor is felvesszük a kapcsolatot a tervező mérnökkel, hogy mindent részletesen átbeszéljünk. Az esetleges javaslatainkat megvitassuk.

Amennyiben szükséges egy helyszíni felmérés is, úgy azt minden esetben díjmentesen végezzük. Intézzük az építőanyagok beszerzését, helyszínre juttatását. Annak átvételét minden esetben személyesen felügyeljük, hogy ne szállíthassanak ki nem megfelelő minőségű alapanyagot. Kivitelezésnél is törekszünk arra, hogy minden a legmagasabb minőségben készüljön el, hogy az megfeleljen mind az Ön, mind pedig a szakma elvárásainak.

A munka folyamán állunk rendelkezésére, hogy megválaszoljuk az esetlegesen felmerült kérdéseket, illetve kéréseket. Természetesen szívesen dolgozunk együtt akár felelős műszaki ellenőrrel is. Átadás előtt Önnel közösen átnézzük az elkészült munkát és amennyiben találunk valami pótolni esetleg javítani valót, azt igyekszünk soron kívül teljesíteni.

    Egy megbízható és szakértő ácsot keres?
    Ács munkák, tetőfedés, tetőfelújítás és bádogos munkák kivitelezése.
    Kérjen árajánlatot!